Caravankeuring in de buurt van Rotterdam

Home » Caravankeuring Rotterdam

Onze caravankeuring in de buurt van Rotterdam is een belangrijke dienst voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw caravan. Deze dienst bieden wij bij CaravanCenterA20 in Nieuwerkerk aan den IJssel aan. Onze uitgebreide BOVAG keuringen zijn ontworpen om elk aspect van uw caravan grondig te inspecteren. Van het onderstel en de remmen tot de verlichting en gassystemen, wij zorgen ervoor dat uw caravan aan alle veiligheidseisen voldoet en u met een gerust hart op reis kunt.

 • Compleet dienstpakket
 • Specialisatie in schadeherstel
 • Garanties op werkzaamheden

Waarom kiezen voor onze caravankeuring?

Het is belangrijk dat uw caravan regelmatig gekeurd wordt. Met onze caravankeuring langs de A20 bent u zeker van een professionele en grondige keuring. Wij bieden een uitgebreide caravanservice waarbij we niet alleen het chassis, maar ook alle andere belangrijke onderdelen van uw caravan controleren. Onze ervaren technici gebruiken professionele apparatuur en middelen om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te verhelpen. Dit omvat onder andere het smeren van bewegende delen, het controleren van de banden en het testen van het remsysteem. Door uw caravan bij ons te laten keuren, verzekert u zich van een veilige en probleemloze reis. Naast het keuren van uw caravan kunnen wij ook eventuele schade herstellen en uw caravan optimaal onderhouden.

Bent u opzoek naar een betrouwbare caravankeuring in of rondom Rotterdam?

Contact

  Vul ons formulier in voor een afspraak

  Voor een betrouwbare caravankeuring maakt u eenvoudig een afspraak via ons contactformulier. Het invullen van uw gegevens en specifieke wensen zorgen ervoor dat onze experts direct aan de slag kunnen met het keuren van uw caravan. Wacht niet tot kleine problemen groot worden; plan vandaag nog uw keuring en zorg ervoor dat uw caravan altijd in optimale staat verkeert. Met onze uitgebreide service en aantrekkelijke tarieven bent u zeker van een goed werkende caravan.

  We hebben een gebruikte Beyerlandcaravan gekocht bij Caravancentera20 ,
  goede prijs-kwaliteitsverhouding. Eerlijke informatie gekregen en goede
  service bij de aflevering. We zijn tevreden.

  Familie Otten

  Klant

  Verkoop van de caravan is snel en naar alle tevredenheid behandeld en afgehandeld alles zoals het is afgesproken. De hele procedure is snel verlopen en de samenwerking was perfect!
  De hartelijke groeten van een tevreden klant.

  Meneer Timmer

  Klant

  Onlangs heb ik via Caravan Center A20 mijn caravan verkocht.
  Dit verliep heel prettig. Men heeft verstand van zaken en alles wordt van A tot Z geregeld. Van bezichtigingen, foto’s maken, adverteren tot onderhandelen. Een complete service voor een hele schappelijke prijs.
  Ik beveel Caravan Center A20 van harte aan.

  Rolinka P

  Klant