Winactie speciaal voor jong en oud!

Pak je stiften, kleurpotloden of verf erbij en kleur de kleurplaat op je mooist in!

Maak met je creatie kans op een kaartje voor Plaswijckpark én een Intertoys cadeaukaart t.w.v. €10,-

Dit is een winactie speciaal voor onze jonge ‘klanten’. En ook een beetje voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, tantes en ooms of andere relaties van het kind. Want u maakt kans op een gratis BOVAG-onderhoudsbeurt of BOVAG-onderstelbeurt met de sticker van 2025.

Uitleg winactie:
Er zijn drie leeftijdscategorieën:

  • Van 0 tot en met 4 jaar
  • Van 5 tot en met 8 jaar
  • Van 9 tot en met 12 jaar

De kleurplaten per categorie zijn te downloaden tot en met zaterdag 10 augustus.

Download de juiste kleurplaat en kleur deze op je mooist in. Uiteraard mag je ook een andere creatieve invulling verzinnen. Als je klaar bent mag de kleurplaat ingeleverd worden in de grote brievenbus bij de poort van de stalling (de brievenbus met de logo’s erop) of in gescand worden en gemaild naar info@caravancentera20.nl.

Per leeftijdscategorie wint er 1 kind. Er zijn dus 3 winnaars. Dinsdag 13 augustus zullen wij contact met hen opnemen.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 24 augustus om 11.00 uur bij Caravan Center A20. Zorg ervoor dat je daarbij kunt zijn. Wij delen een foto van de winnaars in de story op onze Instagram, deze is 24 uur zichtbaar. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden.

Onder de 3 winnaars wordt er 1 BOVAG-onderhoudsbeurt* of BOVAG-onderstelbeurt* verloot. Dit gebeurt ter plekke en op basis van het trekken van een lootje.

* BOVAG-onderhoudsbeurt t.w.v. €352,49 en BOVAG-onderstelbeurt t.w.v. €277,49. Beide zijn inclusief remmentest. U ontvangt het rapport en certificaat per mail.

LET OP: Eventueel bijkomende kosten (bijvoorbeeld onderdelen) vallen buiten deze winactie.